Radio

Spelradio 9 januari 2018

Årets första radioprogram ifrån oss på Primacura Media är givetvis vår spelradio. Vår redaktion bestående utav Robin Hellberg, Simon Karlsson, Robin Josefsson och Fredrik Eriksson pratar om handkontroller och deras olika utseende samt ergonomi. Du får också reda på vilka handkontroller som är favoriter.

Robin Josefsson pratar om spelet Heroes of the storm. Ett multiplayer-online-battle-arena-spel. Vår andra Robin pratar om spelet Super Smash Bros. Bland annat så kallar han spelet för ett side-scrollande-party-action spel.

Lyssna gärna på Primacura Medias första radio för år 2018. Vi önskar mycket nöje!

Teknik: Rikard Ferreira

Redigering: Rikard Ferreira

Vinjetter: Simon Karlsson, Viktor Hansson, Rikard Ferreira

Medverkande:

Publicerad 12 januari 2018 i Radio