Radio

Spelradio 23 januari 2018

Primacura Media presenterar stolt vår mest melodiska spelradio hittills. Det pratas friskt om spelmusik och en och annan klassisk trudelutt nynnas på. Robin Josefsson pratar om sina erfarenheter av spelet Starcraft 2. Förutom detta får du som lyssnare en genomgång av TV-spel nu och då. Hur har utvecklingen varit och vad har den inneburit för oss spelfantaster? Vi går igenom vilka olika årtal som diverse företag släppte sina konsoler.

I detta programmet kan man också få höra Robin Hellbergs egna tolkning på en låt hämtad ifrån spelet Dragons Lair. Den är inspelad här på Primacura Media. Vi ifrån spelradio-redaktionen önskar mycket nöje!

Teknik: Rikard Ferreira
Redigering: Rikard Ferreira
Vinjetter: Simon Karlsson, Viktor Hansson, Rikard Ferreira
Musik: Robin Hellberg, Viktor Hansson

Medverkande:

Publicerad 26 januari 2018 i Radio