Radio

Spelradio-highlights 2017

Primacura Medias spelradio om spelradio-året 2017

Årets sista radio signerat Primacura Media består utav en sammanfattning av spelradio-året 2017. I detta avsnitt kan du som lyssnare få höra på ett gäng höjdpunkter som Simon Karlsson och Robin Josefsson har rotat fram. Vi i spelredaktionen lyssnar på dessa höjdpunkter, minns tillbaka och ger dig spontant prat angående dessa. Givetvis bjuder vi på åsikter om diverse spel men också vad du som lyssnare kan förvänta dig att höra i vår spelradio år 2018.

Det är med stolthet och raka ryggar som vi publicerar årets sista spelradio. Med mildhet vill vi passa på att önska en riktig God Jul och ett Gott nytt (spel) år!

Ljuddesign: Rikard Ferreira
Simon Karlsson
Radioteknik: Rikard Ferreira

Medverkande:

Publicerad 20 december 2017 i Radio