Radio

Spelradio 31 oktober

Primacura Medias spelradio om det nya Super Mario Odyssey

Mario du hoppar som en kung, säger Robin Hellberg när han spelar sitt Super Mario Odyssey för första gången. Detta i ett inslag som presenteras i vår spelradio här på Primacura Media. Vi tar oss en rejäl genomgång av det nya spelet. Robin och Simon har väntat större delen av året på just detta spel som nu äntligen finns till förfogande. De pratar om spelupplevelse och den nya grafiken.

I ett ytterligare inslag kan du som lyssnare få höra hur fascinerad Simon var när han såg sitt Super Mario Odyssey för första gången. En fascination som genomsyrar detta radioprogram. Vi ifrån Primacura Media spelradio önskar mycket nöje!

Ljuddesign: Rikard Ferreira
Radioteknik: Rikard Ferreira
Vinjetter: Viktor Hansson
Simon Karlsson
Rikard Ferreira

Medverkande:

Publicerad 3 november 2017 i Radio