Radio

Spelradio 28 november 2017

Primacura Medias spelradio om artefakter i Skyrim och bilspel

Vad är en artefakt i tevespelens värld kanske du undrar då och då? Robin Josefsson förklarar det enkelt i detta radioprogram. En artefakt i tevespelens värld är ett föremål med mystiska eller legendariska krafter. I spelat Skyrim finns de flera stycken och Robin pratar om just dessa.

Bilspel är någonting som många har prövat någon gång inte minst spelet Mario Kart. Spelradiogruppen pratar om vilka som är deras favorit inom bilspelen men också om bilspel som är mindre förtjusande enligt de själva. Självklart nämns Mario Kart dock i en positiv anda. Något annat vore dumdristighet.

I detta radioprogram så rabblas det också information om kollegornas första spelhängskväll som går av stapeln Torsdagen den 30:e November.

Ljuddesign: Rikard Ferreira
Radioteknik: Rikard Ferreira
Vinjetter: Viktor Hansson
Simon Karlsson
Rikard Ferreira

Medverkande:

Publicerad 29 november 2017 i Radio