Radio

Spelradio 21 november 2017

Primacura Media spelradio om ironi i spel

I veckans avsnitt av Primacura Medias spelradio så pratar Robin Josefsson om ett spel vid namn Heartstone: Heroes of Warcraft. Det är ett spel med genren digitalt samlarkortspel. Bara en sån sak. Robin berättar om vad spelet går ut på och allt du behöver veta om det.

Vår andra Robin, nämligen Robin Hellberg, pratar tillsammans med Simon Karlsson om ironi i spel. Alltså tillfällen i spel där det märks att dess spelutvecklare har lagt tid på att skapa en eller flera situationer utöver det vanliga. Det kan vara en karaktär som säger något lite halvskoj förklarar våra radiopratare i detta program. Givetvis får du som lyssnare också exempel på sådana situationer.

Fredrik Eriksson gör också sin debut i detta radioprogram. Lyssna till hans nya och ljuva radiostämma. Vi ifrån Primacura Media spelradio önskar mycket nöje!

Ljuddesign: Rikard Ferreira
Radioteknik: Rikard Ferreira
Vinjetter: Viktor Hansson
Simon Karlsson
Rikard Ferreira

Medverkande:

Publicerad 22 november 2017 i Radio