Radio

Spelradio 17 oktober 2017

Primacura Medias spelradio om spel som man av olika anledningar inte har spelat klart

Denna gången i vår spelradio pratas det om spel som man av olika anledningar inte har spelat färdigt. Robin Hellberg berättar om ett (enligt honom) halvdant spel som handlar om Shrek. Hör på varför han aldrig spelade färdigt det samt hur långt han kom.

Robin Josefsson pratar om spelat Darksiders 2 och tar oss med på en resa som också innefattar det första spelet i spelserien. Du som lyssnare får reda på själva storyn som löper genom de två spelen. Förutom detta pratas det om gamla godingar som vi brukar kategorisera under titeln ”Spelen vi minns”

Ljuddesign: Rikard Ferreira
Radioteknik: Rikard Ferreira
Vinjetter: Viktor Hansson
Simon Karlsson
Rikard Ferreira

Medverkande:

Publicerad 23 oktober 2017 i Radio