Radio

Spelradio 10 oktober 2017

Primacura Medias spelradio om spelet The Witcher 3: Wild Hunt och SNES Mini

Veckans avsnitt utav vår spelradio berör främst två ämnen. Det ena handlar om spelet The Witcher 3 som Robin Josefsson berättar om. Du får reda på vad spelet handlar om och litegrann hur det kan vara att spela det.

Vi fortsätter också vår utforskning av den ny-gamla konsolen SNES Mini. Det är Robin Hellberg och Simon Karlsson som håller i tyglarna. Denna gången berättar de om hur den är att spela på samt nya funktioner som inte fanns på original-konsolen SNES. Lyssna på hur deras upplevelse av SNES mini skiljer sig åt men också deras gemensamma nostalgiska känsla som de båda har inför denna nya apparat.

Ljuddesign: Rikard Ferreira
Radioteknik: Rikard Ferreira
Vinjetter: Viktor Hansson, Simon Karlsson, Rikard Ferreira

Medverkande:

Publicerad 11 oktober 2017 i Radio