Radio

Hans Johnson dokumentär del 1

Hans Johnson dokumentär del 1: Introduktion

Detta är avsnitt nummer ett i en kort men koncis radiodokumentär med Hans Johnson som huvudperson. Du som lyssnare kommer att i denna dokumentärserie få höra om olika incidenter som Hans själv varit med om men också vad han har bevittnat under sin tid inom den psykiatriska vården. I denna introduktion får vi lyssna till vem Hans är och vad han tycker är intressant att göra. Hans berättar om Bensodiazepiner som medicin och hur ett regelbundet intagande av dessa mediciner kan påverka en människa. Hör på vad som har varit Hans kamp under många år i avsnitt ett ur Hans Johnsons radiodokumentär.

Producent: Hans Johnson och Rikard Ferreira
Ljuddesign: Rikard Ferreira

Senare avsnitt:

Medverkande:

Publicerad 6 september 2017 i Radio