Radio

Hans Johnson dokumentär del 3

Hans Johnson dokumentär del 3: Alternativ vård utanför psykiatrin

Hans Johnson berättar i detta avsnittet om hur han har bearbetat sina hemska upplevelser han haft inom psykiatrin. I del tre, som också är den sista delen får du som lyssnare även förslag på alternativ vård och vad den kan innebära. På vilket sätt kan den hjälpa och på vilket sätt kan den gå fel? Hans Johnson delar med sig av sina erfarenheter angående vård som enligt honom faktiskt kan hjälpa men även när allt slutat i kaos. Förutom det så berättar Hans om hur vården inom psykiatrin ser ut och vikten utav att man får exakt den vård som man behöver. På vilket sätt kan man som anhörig hjälpa till för att lindra situationer och vad är viktigt att veta om innan man kontaktar psykiatrin. Svaret finner du i Hans Johnsons sista avsnitt i en radiodokumentär inspelad och producerad hos Primacura Media.

Producent: Hans Johnson och Rikard Ferreira
Ljuddesign: Rikard Ferreira

Tidigare avsnitt:

Medverkande:

Publicerad 20 september 2017 i Radio