Radio

Hans Johnson dokumentär del 2

Hans Johnson dokumentär del 2: Tiden på psykiatrisk avdelning

I del två av Hans radiodokumentär får vi höra på när Hans själv berättar om sin tid inlagd på olika psykiatriska avdelningar. Hör på häpnadsväckande historier direkt hämtade ifrån Hans Johnsons egna liv, beskrivet på ett detaljerat sätt. Personliga och tyngre minnen delas med omvärlden och du som lyssnare får skapa dig en bild av hur Hans tid inlagd på olika psykiatriska avdelningar har varit. Det negativa såsom det positiva men med en lite tyngre betoning på det negativa. Du som lyssnar kommer att förstå varför. Endast på Primacura Medias radio kan du få höra denna unika berättelse som verkligen berör och lämnar ett avtryck efter sig.

Producent: Hans Johnson och Rikard Ferreira
Ljuddesign: Rikard Ferreira

Övriga avsnitt:

Medverkande:

Publicerad 13 september 2017 i Radio