Radio

Flowradio med Carl och Tobbe 7 sep

Primacura Media hälsar er välkomna till att lyssna på Flowradio med Carl och Tobbe. I detta avsnitt pratas det om sport men också lite historia. Inte vilken historia som helst utan närmare bestämt hockey-historia. Tobbe tar med oss på en resa i hockeyhistorien och vi diskuterar hur sporten i fråga kom till Europa. Givetvis ska det på temat sport pratas om fotboll också. Hur slutar allsvenskan och vad är en bra supporterkultur? Carl och Tobbe vet hur och diskuterar eldigt vad en bra supporterkultur är. Vi kan även utlova en redovisning av alla Malmös SM-guld i fotbollsallsvenskan och IFK Göteborgs likaså. Mycket nöje önskar vi ifrån Primacura Media radio!

Ljuddesign: Rikard Ferreira
Radioteknik: Rikard Ferreira

Medverkande:

Publicerad 12 september 2017 i Radio