Mario Kart 8 Deluxe

Betyg 4 av 5

Plattform: Wii U (Mario Kart 8), Nintendo Switch
Spelad på: Nintendo Switch
Spelutvecklare: Nintendo EAD

Nu har Nintendo äntligen släppt Mario Kart 8 Deluxe som är en förbättrad version av Mario Kart 8 till Wii U, man får allt innehåll och alla dlc från Wii U versionen som var nya kupper och karaktärer.

Spelet går ut på att tävla på olika banor med olika Nintendofigurer, som till exempel Mario och Luigi. Det finns både kart och motorcykel. Man kan plocka powerups från frågeteckenboxar och sedan använda vissa på motståndarna. Exempel på powerups är bananskalet som man kan slänga så att motståndaren halkar och ett blått skal som man kan slänga på den som är 1:a.

Jag tycker spelet är jättekul, för att det är så enkel bilfysik som alla kan lära sig och med intressanta powerups att skjuta på motståndaren. Grafiken är väldigt färgglad och bra, man blir glad av att spela Mario Kart. Man får många minnen från spelet, till exempel att jag sköt en annan motståndare med rött skal framför mållinjen så att han stannade och då körde jag förbi och vann.
Att spela online är väldigt roligt för man känner sig inte lika ensam då. Nintendos onlineservrar får kommunikationsfel väldigt ofta och det tycker jag är mindre bra, annars tycker jag spelet var bra.
Jag rekommenderar spelet till andra som gillar denna typen av racing.

Spelet är från 3 år

Betyg 4/5

Skrivet av:

Publicerad 15 augusti 2017 i Recensioner | Texter