Radio

Projekt Hälsosant

Primacura Media presenterar: Mimmie Mårsjö om projektet Hälsosant

Ämnet hälsa är idag ett ämne som är väldigt aktuellt och populärt för gemene människa. Mimmie Mårsjö har tagit på sig uppgiften att göra ett radioprogram om just det ämnet. Här är resultatet! Ett radioavsnitt som innehåller en intervju med Carolina Werling som är hjärnan bakom projektet Hälsosant. Om du inte vet vad Hälsosant är för något så har du hamnat på precis rätt hemsida på internet. I detta avsnittet av Primacura Media radio får du reda på vad Hälsosant gör och hur man kan få ta del av deras arbete. Lyssna på Carolina Werlings berättelse om hur hela projektet Hälsosant gick ifrån en idé till en populär källa för folk som vill veta mer om hälsa.

I detta avsnittet pratas det om ett evenemang som skulle hållas i Göteborg den 13 maj. Viktigt att tillägga är att detta evenemanget tyvärr har ställts in.

Ljuddesign: Rikard Ferreira
Radioteknik: Rikard Ferreira

Publicerad 18 april 2017 i Radio