Radio

Primacura Medias spelradio: Om nya Nintendo Switch

Fredagen den 3 mars år 2017 kommer gå till historien som en lyckans dag för Robin och Simon. Anledningen? Den sprillans nya konsolen Nintendo Switch letade sig på denna dagen hem till deras tillhåll. Tredje mars var alltså dagen då Robin och Simon hämtade ut sina (sedan länge) förhandsbokade nya konsoler.

I detta programmet pratar givetvis om den nya spelmaskinen ifrån Nintendo. Du som lyssnare får även ta del av två historiska händelser nämligen självaste stunden då Robin och Simon öppnar sina sprillans nya konsoler. Du får höra om alla deras intryck och åsikter de lyckas samla på sig hittills angående nya Nintendo Switch. Teknisk information, spelupplevelse, fördelar och nackdelar. Allt detta och lite till färdig-paketerat, putsat och endast i Primacura Medias radio.

Radioteknik: Rikard Ferreira
Ljuddesign: Rikard Ferreira

Medverkande:

Publicerad 8 mars 2017 i Radio