Radio

Tobias Thörnqvist dokumentär avsnitt 6

Avsnitt nummer sex innebär det sista avsnittet i Tobias Thörnqvist dokumentär-radio. Givetvis avslutar Tobias med flaggan i topp genom att prata om ett ämne som alltid har varit, och är än idag, aktuellt för honom och hela hans familj. Ämnet är nämligen sport och du som lyssnare får höra hur idrotten har genomsyrat Tobias familj i generationer samt olika föreningar som har varit betydande. Sporten som det pratas mest om är ishockey men även fotboll har en stor plats märker man om man tar sig tid och lyssnar på Tobias Thörnqvist sista avsnitt i hans egna dokumentär. Har du missat tidigare program så finnes dessa på vår hemsida. Allt detta och mer endast hos Primacura Media.

Radioteknik: Rikard Ferreira
Ljuddesign: Rikard Ferreira

Medverkande:

Publicerad 27 februari 2017 i Radio