Radio

Pirre Syd special 26 januari 2017

Vem är Pirre Syd? Frågar du Pierre Nord så får du svaret att Pirre Syd är stolthet. År 2016 gungade Primacura Medias musikstudio en timma åt gången varje vecka. I studion befann sig nämligen Pierre Nord med en enkel vision. Rapp, han skulle rappa. Idéerna sprudlade och artistnamnet Pirre Syd växte snabbt fram. Pierre Nord är alltså Pirre Syd och ett hiphop-album spelades in med Pierre eller ja, med Pirre Syd som huvudperson. I detta radioprogrammet får du som lyssnare en exklusiv förhandslyssning på fyra utav låtarna ifrån albumet. Dessutom med Katarina som en väldigt snäll domare. Hör självaste Pierre Nord kommentera låtarna som spelas upp. Du får dig bland annat förklaringar till vad som inspirerat och drivit honom framåt textmässigt.

Musik: Pierre Nord och Rikard Ferreira
Radioteknik: Rikard Ferreira

Publicerad 26 januari 2017 i Radio