Primacura Media

Artiklar

Artiklar

Fördom och stolthet

Forum Skill

Bilder från Forum Skills konferens om kärlek och sexualitet, 5–6 april 2013.


Hanna intervjuar Hugo

Här sitter jag Hanna Book och intervjuar en kille som som heter Hugo. Han var nöjd med det samtalet han var och lyssnade på trans, Asperger och adhd var han och lyssnade på om en kille som pratade om det.

Hanna: Vad heter du?
Hugo: Hugo Karlsson.
Hanna: Åh, nu glömde jag bort det… Var kommer du ifrån?
Hugo: Stockholm.
Hanna: Vad har du tyckt om konferensen?
Hugo: Jag har tyckt det har varit väldigt bra. Det är inte slut än men… Nä, hittills har det varit väldigt bra, tycker jag.
Hanna: Vad har vart det som du har tyckt bäst om?
Hugo: Oj. Dragworkshopen var väldigt rolig, men den här föreläsningen ”Asperger, ADHD och trans” tyckte jag också väldigt mycket om. Det är mina favoritgrejer.
Hanna: Vad har du vart på? (Skratt)
Hugo: Eh… (Skratt) Dragworkshopen, lite Fräcka Freda’n, Fittfakta och Kukkunskap och sen den här sista föreläsningen som jag nämnde. Det är nog det jag hunnit med.
Hanna: Vad handlade det om?
Hugo: Den sista, föreställningen?
Hanna: Ja.
Hugo: Eller ja, föreläsningen… Det va en kille som berättade om sin resa för att få sin könskorrigering tillsammans med såna diagnoser som Assberger och ADHD. Väldigt intressant.
Hanna: Vilka nya tankar fick du?
Hugo: Ja, inte så mycket nya eftersom jag kände till honom sen innan, och… hans upplevelse är ganska lik min. Så jag visste väldigt mycket redan innan, men det är väldigt kul att få sen han live.
Hanna: Ja, det va det faktiskt. Jag har ju Asperger och ADHD så det va rätt kul att höra på det. Men, tack Hugo. Det här är Hanna Book från Primacura Media och vi har vart på konferensen i Göteborg och jag har intervjuat Hugo.

Bilder från konferensen

Publicerad 18 juni 2013 i Artiklar, Texter